меню

0 out of 5

1,130.00

  • Сяке Яки Маки
  • Кани Яки Маки
  • Мурукай
  • Чикен
  • 32 шт.
  • 1050 гр
Категории: Сеты

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сет Запечённый”